Vi är på ständig jakt efter allt det goda, för oss känns det självklart att börja vårt sökande lokalt, så att vi får gynna de talangfulla hos odlarna, hantverkarna och innovatörerna som ligger oss närmast!
— Fredrik Craas, COSA Table
rhubarb.jpg
 

lokala producenter

Nordiskt och nära i första hand

I och runt omkring Kungsbacka sträcker sig havrefält. Kornet vajar i vinden och havets vågor slår mot klipporna. Vi har så mycket natur i vårt närområde som kan förädlas till både en njutning för dig som besökare och ett välmående lantbruk för odlaren, fiskaren eller för bonden. Därför handlar vi så mycket vi kan lokalt det är för oss en självlarhet.

Vad som är självklart skiljer sig såklart från person till person, och vi ser inte på helheten som svart eller vit.
Däremot ligger det mycket eftertanke, och medvetenhet bakom alla beslut i vår verksamhet.
Vi vill alltid ta medvetna beslut, och med dom hoppas vi bidra till en finare planet, skönare hem, bättre hälsa och en trivsammare miljö.
Som gäst hos oss på COSA Table kommer du därför alltid att erbjudas rätter och drycker som vi medvetet har fattat beslut kring.
Vi har prioriterat i fördelarna och i nackdelarna med råvarorna vi jobbar med.
Vi har vägt möjligheterna mot begränsningarna och framför allt lovar vi en transparens gentemot dig som gäst, så att du själv ska kunna få så mycket fakta och spårbarhet du vill kring våra produkter att du själv kan fatta dina egna självklara beslut.

ägg.jpg
svamp.jpg