Tillbaka till alla evenemang

CHOKLADPROVNING 15/5

Äntligen lite fler härliga provningar på Restaurangen! 

Visste du att det bakom choklad döljer sig en värld av kakao minst lika komplex som vinvärlden? ...och det är STOR skillnad på choklad och choklad!    

Fredriks bättre hälft, Milly råkar vara både Chokladmakare & Chocolatier (& Sveriges bästa pralinör 2019) Dessutom en riktigt passionerad sådan som utbildat sig inom choklad och kakao världen över. Därför arbetar vi på restaurangen från och med nu bara med Choklad av allra bästa slag; Hållbar, Bean-to-bar- Choklad, Lokaltillverkad här i Mölndal, hos STANDOUT CHOCOLATE, flerfaldigt prisbelönt, ja t o m Världsmästare 2 år i rad! Vad innebär då allt detta? Och inte minst, HUR SMAKAR VÄRLDENS BÄSTA CHOKLAD?! 

"Lillelördag i Glashuset" Onsdag den 15:e Maj kl 18:30 får du veta, om du haffar en plats! Då dyker vi in i Chokladens förtrollade värld och smakar på hantverkschoklad på en helt ny nivå! 

Pris 295 :- inklusive avslutande Kaffe/Thé & Gott av just Standout-choklad. 

Önskar ni äta innan eller efter så nämn gärna det i bokningen, så får ni givetvis desserten efter middagen och vi ser till att ni får ett bord där ni kan sitta i godan ro! 

Tidigare evenemang: 9 maj
VINPROVNING "Spanien" 9/5